Menu

Waarom NetApp voor de hybrid cloud?

NetApp helpt u een moderne hybrid cloud te bouwen met een uniforme infrastructuur en waarin uw data vrij kan bewegen naar waar deze nodig is, zodat uw datageoriënteerde bedrijf zich makkelijk kan aanpassen en snel van richting kan veranderen om zo een concurrentievoordeel te behalen.

White-washed, houten, wervelend object tegen een gedimde witte achtergrond

Uw data staat overal en nergens, is opgeslagen in elke denkbare vorm en groeit met de minuut. De data wordt verzameld en opgeslagen in de public én de private cloud, omdat elke locatie andere voordelen biedt. De public cloud biedt vrijwel onbeperkte schaalbaarheid, omdat resources naar behoefte kunnen worden toegevoegd, evenals lagere kapitaaluitgaven. De private cloud daarentegen is uitgerust met firewalls voor het opslaan van gevoelige data en biedt meer controlemogelijkheden en hardwareconfiguraties om te voorzien in de behoeften van uw onderneming.

Houston, we hebben een probleem. Alle sterke punten van de uitgebreide storagemogelijkheden ten spijt: er is één zeer groot nadeel. Data wordt namelijk voortdurend op één plek neergezet, ook als u deze ergens anders nodig hebt. Het vinden van de juiste locatie kost tijd, geld en moeite. Als u een combinatie van public clouds, on-premises computing en private clouds in uw datacenter gebruikt, beschikt u niet per se over een hybrid-cloudinfrastructuur.

In een echte hybrid-cloudinfrastructuur zit uw data niet opgesloten. U hebt de benodigde wendbaarheid om uw digitale transformatie te stimuleren en het bedrijf vooruit te helpen.

Niemand anders levert de hybrid cloud zoals NetApp dat doet

NetApp neemt de barrières weg die data scheiden. Vanaf het moment dat data wordt gemaakt of verkregen, is deze beschikbaar en bruikbaar waar en wanneer u deze nodig hebt, ongeacht het platform. Hybrid-cloudoplossingen van NetApp bieden ongehinderde toegang tot uw data en maken een ware hybrid-cloudinfrastructuur mogelijk.

Uw datafabric

Het draait allemaal om uw datafabric. De datafabric is ontworpen met het oog op eenvoud en flexibiliteit. Wij helpen u uw datafabric te ontwerpen en op te zetten, zodat u uw data waar, wanneer en hoe dan ook kunt opslaan, van de rand en de kern van uw netwerk tot de cloud. Een datafabric vereenvoudigt en integreert uw datamanagement, waardoor u profiteert van meer zichtbaarheid, toegangs- en controlemogelijkheden, inzichten, bescherming en beveiliging. En alles gebeurt zonder ook maar één enkele hindernis. 

Als uw datafabric is geïnstalleerd, kan data naadloos worden verplaatst, zodat deze altijd online en beschikbaar is en eenvoudig kan worden uitgeserveerd in de public en private cloud. Uw ontwikkelaars hebben de vrijheid om overal te ontwikkelen. En uw organisatie kan alles uit haar data halen om nieuwe contactmomenten met klanten mogelijk te maken. Om bedrijfsinnovatie te stimuleren. En om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

We verbinden u met de grote public clouds van deze wereld

We helpen onze klanten al bijna dertig jaar bij het opslaan, beschermen en benutten van hun data. Omdat we al in een vroeg stadium doorhadden dat de cloud alles zou veranderen, hebben we onze NetApp®-clouddataservices ontwikkeld en onze geavanceerde storagemogelijkheden uitgebreid naar alle grote clouds. Daarom hebben Microsoft, Google en Amazon ervoor gekozen NetApp integraal deel te laten uitmaken van hun storage- en dataservicestrategieën. Daarom kan niemand anders dan NetApp u beter helpen bij het opzetten van uw datafabric.

Amazon Web Services

NetApp bood als een van de eerste storagemanagementleveranciers producten aan op de Amazon Web Services (AWS) Marketplace en bekijkt innovatie heel proactief en actiegericht, waarbij we luisteren naar onze klanten en services leveren om cloudprocessen te stroomlijnen.

NetApp werkt al bijna tien jaar samen met AWS aan de levering van innovatieve public-cloudservices. Als specialist op het gebied van cloudstorage weten wij hoe we de geavanceerde functionaliteit van AWS moeten integreren. Hierdoor kunnen productieapplicaties veiliger en sneller worden geïmplementeerd, met de schaalbaarheid, wendbaarheid en rendabiliteit die de cloud te bieden heeft.

Microsoft Azure

Microsoft en NetApp leveren al bijna twintig jaar innovatieve producten waarmee organisaties hun data beter kunnen beheren, zowel in het datacenter als in de cloud. Onze samenwerking heeft geleid tot een gezamenlijk ontwikkelde service: Azure NetApp Files. Hiermee kunnen organisaties hun enorme cloudmandaat beter nakomen.   

Klanten van NetApp kunnen de cloud op hun eigen voorwaarden inrichten. Daarom hebben we NetApp-technologie in de Microsoft Azure-cloud geïntegreerd, zodat u bij uw overgang naar de cloud uw organisatiedoelen kunt behalen (en overtreffen). Met onze geïntegreerde services stroomlijnt u de implementatie van bedrijfskritische applicaties, DevOps, analyses en disaster recovery.

Google Cloud

De hechte integratie van de krachtige dataservices en oplossingen van NetApp in Google Cloud-omgevingen levert voor u geavanceerd datamanagement en ongekende performance op, zodat u echt kunt profiteren van het innovatieve leiderschap van Google Cloud op het gebied van applicatieontwikkeling, analyses en machine learning. 

Voor al uw bedrijfsapplicaties moet u ervan verzekerd zijn dat uw data veilig en beschikbaar is en op de juiste plaats staat, tegen de juiste kosten, met schaalbaarheid. NetApp en Google Cloud hebben de ultieme technologie met geïntegreerde services ontwikkeld waarmee u uw data kunt beheren en zelfs de meest complexe bedrijfsapplicaties snel kunt migreren.

Logo van Repsol

We wilden beschikken over de performance van een on-premises implementatie voor de simulatie- en analysesoftware voor onze olie- en gasvelden. We waren dan ook zeer verheugd dat Azure NetApp Files onze verwachtingen overtrof met een maar liefst 5 keer zo hoge performance.

Juan Pedro Bretti | Digital Transformation Engineer, E&P, Repsol

Witte pinnetjes met gelijke onderlinge afstand in een rasterpatroon tegen een blauwe achtergrond

Logo van Cascadeo

Door de expertise en leerervaringen van NetApp en Cascadeo te combineren, kunnen we bedrijven helpen om complexe workloads snel operationeel te maken op AWS en een betere ROI te realiseren.

Jared Reimer | Oprichter en CEO van Cascadeo

Twee mensen samen aan het werk bij een computer

Logo van Impact

Dankzij de Cloud Volumes-service voor Google Cloud Platform konden wij in een handomdraai een aanpasbaar en flexibel bedrijfsplatform ontwikkelen voor onze klanten.

Roger Kjensrud | CTO, Impact

Professionele vrouw met armen over elkaar, kleine glimlach

Cloud Volumes ONTAP

NetApp Cloud Volumes ONTAP is onze cloudservice waarmee u in AWS, Microsoft Azure en Google Cloud beschikt over geavanceerd datamanagement voor uw bestands- en blokworkloads. Met Cloud Volumes ONTAP kunt u de kosten en performance van uw cloudstorage optimaliseren en de performance van applicaties verhogen. Tegelijkertijd verbetert u de dataprotectie, -beveiliging en -compliance. Cloud Volumes ONTAP is ontworpen voor storagebeheerders die al bekend zijn met ONTAP en wordt zelfbeheerd via NetApp Cloud Manager, onze gecentraliseerde beheerconsole voor al uw ONTAP-instanties die in uw hybrid-cloudinfrastructuur zijn geïmplementeerd.

NetApp Cloud Volumes-service

De NetApp Cloud Volumes-service is een beheerde service die geavanceerd datamanagement biedt via de public cloud. De Cloud Volumes-service ondersteunt Linux- en Windows-clients, kan naadloos groeien tot 100 TB, levert piekperformance voor bestandsshares en biedt robuuste bescherming en beveiliging.

Via al onze Cloud Volumes-services kunnen cloudarchitecten, data-engineers evenals applicatie-, VM- en storagebeheerders probleemloos data verplaatsen binnen de gehele hybrid-cloudinfrastructuur, essentiële applicaties uitvoeren en beheren in de cloud, en uw data veiligstellen alsof het bedrijf ervan afhankelijk is. En dat is zo, zoals u heel goed weet.

Abonneer u op de Cloud Volumes-service en provisioneer volumes op de cloud van uw keuze:

Amazon FSx voor NetApp ONTAP

Amazon FSx voor NetApp ONTAP is een beheerde service in AWS waarmee blok- en bestandsstorage wordt geleverd voor Windows- en Linux-instanties. Voldoe aan de vereisten op het gebied van performance, datamanagement en beveiliging en maak tegelijkertijd gebruik van de complete dataservices van NetApp, allemaal vanuit een AWS-omgeving.

Azure NetApp Files

Azure NetApp Files is een volledig beheerde, in Microsoft Azure ingebouwde service die is ontwikkeld met eenvoud, performance en compliance in het achterhoofd en die uw bedrijfsprocessen, applicaties en workflows sneller en veiliger naar de cloud brengt.

Cloud Volumes-service voor Google Cloud

De Cloud Volumes-service voor Google Cloud is een volledig beheerde, cloudeigen service waarmee u workloads en applicaties moeiteloos kunt beheren. Migreer uw workloads naar de cloud en voer ze uit zonder aan performance in te leveren en zonder uw bestaande applicaties te herontwerpen.

Perzikkleurige bol op een paar paarse kegels tegen een paarse achtergrond

Met NetApp beschikt u over een ware hybrid cloud

NetApp brengt de geavanceerde dataservices waarop u vertrouwt naar de cloud en de eenvoudige flexibiliteit van de cloud naar het datacenter. Als een cloudgebaseerd, datagericht softwarebedrijf kan alleen NetApp u helpen uw unieke datafabric te bouwen, te vereenvoudigen en te verbinden en altijd en overal de juiste data, services en applicaties veilig te leveren naar de juiste mensen.

Verder lezen

Drift chat loading