Menu

NetApp: wie wij zijn

NetApp is in 1992 opgericht in San José, Californië. Het bedrijf helpt klanten data optimaal te benutten met behulp van toonaangevende clouddataservices, storagesystemen en software.

Mensen in gesprek in een vergaderruimte

De oorsprong van onze innovatie

Inspelen op verandering

Toen NetApp werd opgericht in 1992, ging internetten nog gepaard met inbellen en een heleboel piep- en kraaktoontjes en andere geluiden. Als techbedrijf is bij ons alles wel de revue gepasseerd. We hebben een bloeiend bedrijf weten op te bouwen, waarbij we op elke nieuwe golf van veranderingen in de branche hebben ingespeeld door ultramoderne technologie te ontwikkelen waarmee bedrijven meer kunnen bereiken.

NetApp heeft de geavanceerde dataservices waarop u al vertrouwde beschikbaar gemaakt voor de cloud, en de eenvoud en flexibiliteit van de cloud zijn nu ook beschikbaar in het datacenter. Daarvoor gebruiken we marktleidende hybrid-cloudoplossingen die kunnen worden ingezet in uiteenlopende omgevingen en alle grote public clouds.

Vijfhoekige grijze ballen tegen een witte achtergrond

Uw datafabric

NetApp staat al bijna dertig jaar klanten als DreamWorks Animation, AstraZeneca en Dow Jones terzijde, zodat zij hun unieke datafabric kunnen versnellen en hun workflows naar een hybrid-cloudomgeving kunnen uitbreiden met de juiste tools en functionaliteit.

Vijfhoekige grijze ballen tegen een witte achtergrond

Verbonden met de cloud

Of u nu ontwikkelt in de cloud, overstapt naar de cloud of on-premises een cloudomgeving opzet, NetApp en de grote public clouds hebben sinds de opkomst van de cloud wederzijds bijgedragen aan een relatie waar alle partijen de vruchten van plukken.

Portretfoto AWS

NetApp en AWS

Ga met AWS van een on-premises omgeving naar de promesse van de cloud. Combineer de wendbaarheid en schaalbaarheid van de cloud met de performance, hoge beschikbaarheid en dataprotectie zoals u die verwacht in het datacenter.

Portretfoto Azure

NetApp en Azure

Pak complexe bedrijfsproblemen aan en beheer uw data overal. NetApp-technologie biedt u datamanagement van wereldklasse met de performance, eenvoud en kostenbesparingen die u nodig hebt om uw meest veeleisende workloads naar Microsoft Azure te migreren.

Portretfoto Google Cloud

NetApp en Google Cloud

Kies voor wendbaarheid, schaalbaarheid en beveiliging in Google Cloud. Precies wat uw digitale transformatie nodig heeft. Vereenvoudig uw bedrijfskritische workloads en gebruik de geavanceerde analysemogelijkheden van Google om uw zwaarste uitdagingen het hoofd te bieden.

Visionaire leiders aan het roer

De leden van ons managementteam staan in de voorhoede om datafabrics te ontwikkelen die uw digitale transformatie kunnen bevorderen. Lees over hun achtergrond, expertise en unieke kwalificaties om de visie en groei van ons bedrijf vorm te geven.

Twee mensen in gesprek bij een whiteboard

Digitale transformatie stimuleren door middel van vertrouwen

Bij NetApp zijn respect, integriteit en teamwork diepgeworteld in onze bedrijfscultuur. Deze is niet alleen te vinden op kantoor, maar ook in de manier waarop wij onze klanten in staat stellen hun data en hun privacy te beschermen. Wij winnen het vertrouwen van onze klanten door transparante toezeggingen te doen met betrekking tot de basisprincipes van privacy en beveiliging.

Onze waarden

De volgende kernwaarden liggen ten grondslag aan elke beslissing die wij nemen, van interacties met klanten en sociale aangelegenheden tot het ontwerpen van oplossingen en het ondersteunen van onze werknemers. Bij NetApp komen die kernwaarden elke dag weer tot uiting voor elke medewerker.

Vierkante objecten

De klant centraal laten staan

U wordt een uiterst betrouwbare, onmisbare partner als u naar uw klanten luistert, zich in hun situatie kunt verplaatsen en uw verhaal kunt verdedigen met een duidelijk standpunt.

Zorg voor elkaar en voor onze gemeenschappen

De zorg voor elkaar en onze gemeenschappen verlangt van ons dat we bescheiden en behulpzaam blijven, en dat we hechte, authentieke connecties aangaan gecombineerd met een ongeremde toewijding aan samenwerking.

Elke dag erbij horen

Door diversiteit en integratie in ons achterhoofd te houden bij elke beslissing die we nemen, stellen we ons open voor andere meningen, andere perspectieven en, als allerbelangrijkste, het benutten van ons werkelijke innovatiepotentieel.

Een denkwijze gericht op groei

We stappen uit onze comfortzone, ook als het eng is, en leren van onze fouten en onze successen. Hierdoor voorkomen wij een ‘tunnelvisie’.

Denken en handelen als eigenaren

Topprestaties leveren, toerekenbaarheid en het vermogen om snel en integer te handelen zijn essentieel om het gevoel van eigenaarschap te verkrijgen dat nodig is om de toekomst vorm te geven.

Onze kernwaarden in actie

Hoe we onze kernwaarden uitdragen, staat bij NetApp centraal. Zie hoe wij onze kernwaarden op betekenisvolle manieren uitdragen, van iets terugdoen voor de gemeenschap tot het minimaliseren van onze impact op het milieu.

Iets terugdoen voor de gemeenschap

Over de hele wereld zoeken we naar manieren om ondersteuning te bieden aan de lokale gemeenschap waarin NetApp-werknemers wonen en werken. Wij zetten ons vooral in op het gebied van onderwijs, voedselbanken en onderdak.

Vrijwilligers van NetApp
Mensen in bespreking in een vergaderruimte

Diversiteit, inclusie en erbij horen

We integreren diversiteit, inclusie en een gevoel van erbij horen in onze bedrijfscultuur, kernwaarden en bedrijfspraktijken.

Lege weg door het bos

Onze inzet voor het milieu

Onze producten en services voldoen ten minste aan internationale milieunormen, en wij streven ernaar die naleving voortdurend te blijven verbeteren.

Containerschip

Samenwerking met leveranciers

We stellen de hoogst mogelijke ethische en juridische normen voor onze leveranciers, en zij dienen te voldoen aan onze gedragscode.

Heuvel en water op platteland met man in roeiboot.

Vacatures in Cork: kom werken bij het NetApp-team

Solliciteer en kom werken bij het NetApp-team op ons nieuwe internationale hoofdkantoor in Cork, Ierland. We kijken ernaar uit u te ontmoeten.

Lofbetuigingen: NetApp aan kop

NetApp bepaalt nieuwe branchenormen en heeft daarbij al diverse onderscheidingen in de wacht gesleept. Wij zijn trots op de erkenning die wij krijgen doordat wij klanten in staat stellen de toekomst opnieuw te definiëren, over te gaan naar de cloud en alles uit hun data te halen. We bieden een basis waarmee uw data overal kan worden opgeslagen, beheerd en beschermd.

Prijsuitreiking

Informatie voor investeerders

Van interactieve financiële informatie en kwartaalverslagen tot geplande evenementen en zakelijk bestuur: als belegger vindt u alle essentiële informatie op één handige plek.

Aanvullende bronnen

Drift chat loading