Menu

AI in ONTAP: maakt de belofte waar

DIY heeft zijn plaats, net zoals onkruidbestrijding. Uw AI-infrastructuur opbouwen is een ander verhaal. ONTAP AI consolideert de waarde van analyses, training en deductieberekeningen van een datacenter in één AI-systeem van 5 petaflops.

een stapel blauwe vierkantjes

Waarom NetApp ONTAP AI?

Wat AI belooft, levert ONTAP AI

Met NetApp ONTAP AI, aangestuurd door NVIDIA DGX™-systemen en cloudverbonden all-flash storage, kunt u de belofte van AI en deep learning (DL) volledig waarmaken. U kunt uw datapipeline vereenvoudigen, versnellen en integreren met de beproefde architectuur van ONTAP AI. Stroomlijn de datastroom op een betrouwbare manier en versnel analyse, training en deductie met uw datafabric die alles omvat, van de rand en de kern van uw netwerk tot de cloud.

NetApp ONTAP AI is een van de eerste geconvergeerde infrastructuurstacks met NVIDIA DGX A100, het eerste 5-petaflop AI-systeem ter wereld, en krachtige Ethernet-switches van NVIDIA Mellanox®. Het resultaat: uniforme AI-workloads, vereenvoudigde implementatie en snel rendement op uw investering.

Diverse grijze vakken tegen een witte achtergrond

Belangrijkste voordelen

Vereenvoudig, schaal en integreer uw datapipeline voor deep learning met de beproefde architectuur van ONTAP AI, aangestuurd door NVIDIA DGX-servers en met de cloud verbonden all-flash storage van NetApp.

Sneller aan de slag met AI

Vereenvoudig het ontwerp, de configuratie, de installatie en de support van uw AI-omgeving. Implementeer AI op uw manier met een vooraf geconfigureerde oplossing die speciaal is ontwikkeld op basis van een beproefde, gevalideerde referentiearchitectuur en is toegesneden op de meest voorkomende gebruikssituaties. Uitgebreide support is inbegrepen.

paarse piramide

Begin klein en groei naar behoefte

Raak niet verstrengeld in een bepaalde configuratie. Of u nu uw eigen referentiearchitectuur configureert of een voorgeconfigureerde geïntegreerde oplossing kiest, u kunt schalen vanaf elk willekeurig beginpunt. Groei van tientallen terabytes en een paar DGX-nodes tot tientallen petabytes en maximaal acht DGX-nodes.

twee groene ballen

Data intelligent beheren over de hele pipeline

Alleen NetApp biedt slimme, krachtige, vertrouwde oplossingen die zijn ontworpen om uw datafabric op te zetten, van rand tot kern tot cloud. Verbeter uw overgang naar AI met gevalideerde software van Domino Data Lab, Iguazio en meer. Via NetApp AI Control Plane en Data Science Toolkit beschikt u over geavanceerde datamanagementfuncties, zodat datawetenschappers en -technici sneller inzichten kunnen genereren.

roze en oranje rechthoeken

NVIDIA + NetApp

ONTAP AI: gebouwd op een geverifieerde architectuur waarin NVIDIA DGX-servers, NetApp AFF-storage en Mellanox-netwerkcomponenten worden gecombineerd om uw AI- en DL-omgevingen een boost te geven.

blauwe en cyaankleurige rechthoeken

Toonaangevende NVIDIA DGX AI-servers

De NVIDIA DGX-servers zijn het kloppend hart van ONTAP AI en vormen een volledig geïntegreerd, gebruiksklaar hardware- en softwaresysteem dat speciaal is ontwikkeld voor DL. Het DGX-platform maakt gebruik van de NVIDIA GPU Cloud Deep Learning Software Stack, die is geoptimaliseerd voor maximale DL-performance met GPU-versnelling.

Ultramoderne netwerken

Mellanox Ethernet-datacenterswitches zijn compact, rendabel en krachtig, met een minimale latency en een doorvoer van 100 Gbps.

Natuurlijketaalverwerking en computervisie voor AI van de volgende generatie

Train uw computervisie- en NLP-workloads (Natural Language Processing) sneller met een vereenvoudigde infrastructuur voor AI-datamanagement die uw data laat stromen.

Stel uw vraag aan onze AI-oplossingsspecialisten

Soms wilt u uw specifieke vragen gewoon snel beantwoord hebben. Daarom hebben we een kanaal geopend waarop u onze AI-oplossingsspecialisten rechtstreeks kunt bereiken. Dit kanaal loopt niet naar of via onze salesmensen; zij staan uiteraard wel voor u klaar als u vragen voor hen hebt. Voor nu willen wij u vooral op weg helpen om uw uitdagingen het hoofd te bieden.

Mensen die samenwerken

Hoe AI onze wereld verandert

Zie hoe organisaties AI wereldwijd gebruiken.

Wetenschapper die aan een robot werkt

Informatie

NetApp AI-partnernetwerk

Maak kennis met het NetApp AI-partnernetwerk, waar AI-partners aan deelnemen die NetApp-technologie uitbreiden en verbeteren.

Logo van Domino Data Lab

Domino Data Lab

Versnel onderzoek en verbeter de samenwerking met een toonaangevend datawetenschapsplatform. Uw datawetenschappers krijgen de beschikking over krachtige computeresources, functies om efficiënter te werken en tools om snel resultaten te publiceren en modellen te implementeren voor anderen.

Logo van Iguazio

Iguazio

Ontwikkel, implementeer en beheer AI-applicaties op schaal. Met Iguazio kan uw bedrijf AI-modellen in realtime uitvoeren, overal implementeren (multicloud, on-premises of in een randnetwerk) en uw meest ambitieuze AI-gestuurde strategieën tot leven brengen.

Logo van Core Scientific

Core Scientific

Kies voor on-demand AI die kan worden opgeschaald tot enorme datasets en computeperformance levert voor uw meest complexe DL-uitdagingen. De speciale datacenters van Core Scientific zijn ontworpen voor de extreme thermodynamische belasting en energiebehoefte die voor geavanceerde AI-oplossingen nodig zijn.

Verdiep u in alles wat met technologie te maken heeft

Word als eerste geïnformeerd over diverse technische onderwerpen.

Afbeelding: Kom in contact met NetApp

Volgende stappen

NetApp Keystone: minder risico, meer vrijheid

Met NetApp® Keystone™ kunt u cloudresources flexibel naar verbruik afnemen. U kiest zelf of u resources wilt bouwen of kopen, hetzij on-premises hetzij in de public cloud. Uiteraard altijd op uw eigen voorwaarden.

Services

NetApp Services kan u helpen uw AI-adoptie te stroomlijnen.

Support

Welke support u ook nodig hebt, we staan altijd klaar om u te helpen, de hele dag, elke dag.

Documentatie

In onze bibliotheek met technische AI-documentatie vindt u instructies, informatie en antwoorden.

Stuur onze AI-specialisten rechtstreeks een e-mail

Ik ga akkoord met het privacybeleid van NetApp en ik begrijp dat ik mij op elk moment kan uitschrijven voor berichten van NetApp en dat ik mijn voorkeuren kan beheren.

Drift chat loading